Nemůžu se přihlásit (registrovat)
Dobrý den, mám dotaz. Moc bych se chtěla přihlásit do kurzu : Jak napsat knihu, ale ať dělám cokoliv, prostě mi nejde vyplnit přihlašovací formulář. Dělám něco špatně? Téma knihy už mám, v hlavě spoustu myšlenek, ale chtěla bych to absolvovat skutečně s tímto kurzem. poradíte mi prosím. Děkuji předem Simona
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Pro případné další tápající znovu uvádím odkaz s přihlašovacím formulářem do mého emailového kurzu tvůrčího psaní „Jak napsat knihu“: http://www.renenekuda.cz/kurz-jak-napsat-knihu/
Mám stejný problém s přihlášením - přihlašovací formulář se mi sice zobrazí, ale nejde mi do něho psát, poraďte prosím, ráda bych se přihlásila. Děkuji!
Maruška
v tomto případě Vám doporučuji vyzkoušet jiný internetový prohlížeč (Safari, Opera, Firefox apod.), případně aktualizovat Váš současný. Přihlašovací formulář je 100% funkční (nyní jsem to zkoušel ve zmiňovaných programech).
Děkuji za Váš zájem o můj kurz tvůrčího psaní!
Nemohu se zaregistrovat.
Založil jsem si nový email (tento) a bohužel pokaždé když formulář vyplním ukáže se mi tohle:
This email is already registered in the system.
Je to nemožné, když jsem si email vytvořil úplně nový, abych na něm měl pouze maily od Vás a nezavazely mi tam spamy.
skutečně jste se dnes celkem 2x přihlásil do kurzu na jeden a tentýž email. Bohužel přihláška nebyla aktivní, protože jste svoji žádost nepotvrdil v prvním došlém emailu.
Obě přihlášky jsem smazal, takže to zkuste prosím znovu. Po vyplnění formuláře musíte počkat na potvrzovací email (to může trvat i několik hodin a někdy skončí ve Spamu) a od následujícího dne by vám měly začít chodit jednotlivé lekce.
Kurz funguje, jenom to chce trpělivost a důkladně dodržovat návod.
Díky moc za váš dotaz!
snažím se přihlásit do kurzu, ale přihlašovací formulář se mi vůbec nezobrazil. Můžete mi, prosím, poradit?
Děkuji, Markéta
děkuji za Váš zájem o můj emailový kurz tvůrčího psaní „Jak napsat knihu“. Najděte na stránce kurzu (http://www.renenekuda.cz/kurz-jak-napsat-knihu/) toto pole: http://cl.ly/GZBi
Sdílejte odkaz o kurzu na libovolné sociální síti (Facebook, Twitter či Google+) a automaticky se Vám zobrazí přihlašovací formulář, kde se budete moci zdarma registrovat.
Ještě jednou děkuji za dotaz a přeji jen to dobré, hlavně hodně inspirace!
já jsem odkaz o kurzu již sdílela na Facebooku a i přes to se mi formulář nezobrazil. Twitter a Google + nevyužívám. Právě proto jsem Vám psala o radu
Markéta
Pracuji z Firefoxu a taky nic. Teď jsem se tedy zaregistrovala na Twitteru, dvakrát to sdílela a nic. Stránka se vždy sama aktualizuje, ale formulář se neobjeví, pořád je tam stejné šedé pole.
Už opravdu nevím, čí by to mohlo být
dnešního dne jsem se pokusila registrovat do Vašeho kurzu "Jak napsat knihu", bohužel bez úspěchu. Dle pokynů jsem sdílela na svém profilu v sociální síti facebook Váš odkaz, ale ani po 4 hodinách od sdílení se mi nikde žádný formulář pro registraci nezobrazil. Nevím, co udělat pro to, abych se mohla registrovat. V prohlížeči by problém být neměl, používám firefox. Předem děkuji za pomoc, s přáním hezkého dne Jiřina Růžičková.