Šestá Bartonička 2018

Vážení a milí spolupisálci a přátelé ze široka i z daleka!
Rok se s rokem sešel a pomalu, kdesi za obzorem se začíná objevovat další sraz. Je fakt, chumelí, mrzne, klouže, ale uteče to jako voda a bude to prudce aktuální. Během února se zase ozvu Bartoníčkovým a pošlu zálohu, protože tam asi bude zase dost plno. V každém případě se na nás, nekonfliktní a veselou partu zase těší. A budeme si zase moci vychutnat pohodový víkend v klidu a spokojenosti a taky tvůrčím nadšení.
Jako termín jsem navrhnul obvyklý konec srpna, tedy 24. až 26. srpna 2018. Pochopitelně, dá se to změnit, nicméně, tenhle čas nám vyhovuje a už jsme si na něj zvykli, že konec prázdnin strávíme tvůrčím způsobem.
A teď to podstatné. Všechno jako obvykle, jen by bylo dobré, dát alespoň předběžně vědět, kdo by dorazil, jestli se nás sejde dostatečné množství.
Samozřejmě, noví lidé jsou vítáni, kdo jednou zkusil, nezapomíná...
Každého rádi přivítáme mezi sebou, neděste se zatím si nikdo nestěžoval...
Takže začneme si psát v tomto vláknu, jako obvykle, co a jak. Já napíšu Bartoníčkovým a bloknu předběžně ten termín. A ještě objednám, jako obvykle pěkné počasí a můžeme se začít těšit...
Začínám tedy se seznamem účastníků:
JERRY + 1
Rok se s rokem sešel a pomalu, kdesi za obzorem se začíná objevovat další sraz. Je fakt, chumelí, mrzne, klouže, ale uteče to jako voda a bude to prudce aktuální. Během února se zase ozvu Bartoníčkovým a pošlu zálohu, protože tam asi bude zase dost plno. V každém případě se na nás, nekonfliktní a veselou partu zase těší. A budeme si zase moci vychutnat pohodový víkend v klidu a spokojenosti a taky tvůrčím nadšení.
Jako termín jsem navrhnul obvyklý konec srpna, tedy 24. až 26. srpna 2018. Pochopitelně, dá se to změnit, nicméně, tenhle čas nám vyhovuje a už jsme si na něj zvykli, že konec prázdnin strávíme tvůrčím způsobem.
A teď to podstatné. Všechno jako obvykle, jen by bylo dobré, dát alespoň předběžně vědět, kdo by dorazil, jestli se nás sejde dostatečné množství.

Takže začneme si psát v tomto vláknu, jako obvykle, co a jak. Já napíšu Bartoníčkovým a bloknu předběžně ten termín. A ještě objednám, jako obvykle pěkné počasí a můžeme se začít těšit...
Začínám tedy se seznamem účastníků:
JERRY + 1
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Tenhle rok je pro mě zatím velkou neznámou, protože se v srpnu chystám na dva týdny na Island a jelikož první týden jsem v Řecku, tak to vypadá, že v době pisatelského srazu budu nejspíš někde na cestách. Jisté to ale vůbec není a jestli to pro mě bude znamenat, že rovnou z letiště pojedu do Krkonoš, tak ať.
Flaubert
Takže předběžně. Během února se zkontaktuji s Bartoníčkovými...
Jerry 2x
Markétka
willi 3x
Lucka
Vojta 2x ?
Flaubert
Flaubert
A samozřejmě, pozvánka na tohle přátelské setkání platí pro všechny, kdo se tu objeví a chtějí si popovídat, něco napsat a strávit relaxační víkend. Zatím nikdo, kdo přijel, nelitoval...
Flaubert
Dobrý den, pane Hanousku,
děkujeme za Váš zájem. Velmi nás to mrzí, ale letos Vám můžeme nabídnout nadcházející víkend, a to od 31.8. - 2.9.2018. Umožnili bychom Vám i dřívější příjezd a pozdější odjezd.
Termín od 18. - 25.8. si u nás v polovině ledna rezervovaly 3 rodiny, které k nám v zimě jezdí cca 15 let na celý týden. A již teď mají rezervaci i na další zimu. Předem děkujeme za Vaše pochopení.
Prosím, proberte to se zbytkem skupiny a v případě zájmu se nám hned ozvěte.
Omlouváme se za komplikace :-(
S úctou
Bartoničkovi
Flaubert
Flaubert
W+2
Jerry 2x
willi 3x...
Flaubert
Flaubert
Flaubert
Dobrý den, pane Hanousku,
děkujeme za Vaši zprávu. To nás velmi mrzí! Na začátek září máme již nasmlouvanou firmu a budeme mít od 3. - 23.9.2018 zcela zavřeno.
Případně co nějaký víkend v červnu? 1. - 3.6., 8. - 10.6. nebo 15. - 17.6.2018?
S přáním hezkého večera :-)
Bartoničkovi
--
http://ubytovani.bartonicka.cz
Facebook : http://www.facebook.com/ubytovanibartonicka
Ubytování Bartonička
Horní Tříč 26
512 11 Vysoké nad Jizerou
Mobil: 736 245 464
[email protected]
Flaubert
Takže W+2 stále platí i s původním předpokladem - žádná vyšší moc nebo nemoc...
Flaubert
Flaubert
Podle toho, co vím dnes, je tedy účast:
Jerry 2x
willi 3x
Markétka
Lucka
Mirek
Vojta 2 - 3x
Samozřejmě, i ti, kdo se ještě nezúčastnili, eventuálně zúčastnili někdy v minulosti, mají dveře na Bartoničku dokořán otevřené...
Flaubert
záloha právě dorazila. Děkujeme. Potvrzujeme Vám pevnou rezervaci v termínu 15. - 17.6.2018.
Potvrzení o rezervaci a termínu Vám zašleme hned v pondělí.
Přejeme hezký víkend! :-)
Bartoničkovi
Flaubert
Flaubert
Flaubert
V+S+L
K narozeninám mi psala i Salma, takže je v pohodě, ale asi je to pro ni daleko. Rád bych ji zase po letech viděl, zkusím jí napsat.
Třeba ještě někdo dorazí, ať je účast hojná...
Flaubert