Bartonička 2015 - plkací vlákno

Dobří lidé, Michal toho má moc, takže jsem vzal trochu organizace na sebe. Dnes jsem zaplatil zálohu, takže už je to definitivní.
Bartonička 2015 se stává skutečností! Sejdeme se poslední srpnový víkend, ty před tím už byly zabrané. Takže do diářů 28. - 30. srpna !
S Michalem doufáme v hojnou účast, nechte doma chmury a špatnou náladu, aby se nám ten třetí sraz v nádherném prostředí vydařil nejmíň tak, jako ty předešlé.
V každém případě už by bylo dobré, potvrzovat svoji účast. Zatím jsme naplánovali dvanáct spisovatelů...
Bartonička 2015 se stává skutečností! Sejdeme se poslední srpnový víkend, ty před tím už byly zabrané. Takže do diářů 28. - 30. srpna !
S Michalem doufáme v hojnou účast, nechte doma chmury a špatnou náladu, aby se nám ten třetí sraz v nádherném prostředí vydařil nejmíň tak, jako ty předešlé.
V každém případě už by bylo dobré, potvrzovat svoji účast. Zatím jsme naplánovali dvanáct spisovatelů...
Psaní je psí život, ale je to jediný život, který stojí za to žít.
Flaubert
Flaubert
Abys mohl komentovat, musíš být přihlášený nebo registrovaný.
Komentáře
Flaubert
Jinak, co nového. Zaplatil jsem zálohu na definitivní rezervaci termínu a včera mi poštou přišlo písemné potvrzení o zaplacení. Takže už je to definitivní.
28.-30. srpna.
Nahlásil jsem jim dvanáct lidí a zase je stanovená pevná cena za celé patro.
Takže, bylo by fajn, se zase sejít, když už nám nevyšlo sezení Pod zvonečkem, aby jsme se jednou ročně viděli.
Flaubert
Mimochodem, Lucko, já bych si netroufl vzít na svá stářím schýlená bedra i starost o grilování. Myslím si, že Mike už má svoje místo u grilu jasné. A když mu budeme vhodně radit... :-D
Flaubert
Takže my se hlásíme
Takže, počítám dále a vychází mi prozatím deset lidí. Třikrát willi, dvakrát Lucka, Mike+?, Vojta, Markétka a my dva. Že bychom to opravdu do té plánované dvanáctky dotáhli? Místa je na Bartoničce dost, zabereme zase celé patro, takže ho budeme mít sami pro sebe.
Flaubert
Asi by to chtělo kousek čokolády...
Flaubert
Markétka: jo, už se fááákt moc těším až potáhnu krosnu plnou masa. Doufám, že pojede i Mirek, že bych ho zase zneužil při nákupu, abych nemusel tahat všechno až tam
Jinak se moc těším, ještě jsem nevymyslel letošní specialitu, ale zavolám kamarádovi řezníkovi a nechám si poradit
Po Mirkovi se jaksi slehla zem, už se tu neobjevil pěkně dlouho. Máte na něj nějaký kontakt? Samozřejmě, že zase něco nakoupíme my, ještě se dohodneme.
Ono se to krutě blíží, dva měsíce utečou jako voda.
Víte někdo ještě o někom? Co třeba Salma, mohla by dorazit. Teď už je to zavedená paní spisovatelka, tak jestli pro ni nejsme moc obyčejní...
Flaubert
Jinak mě napadalo zkusit říct Katce Foltánkové (jestli ji neznáte, píše blog http://www.literarnialchymie.cz/ a je to moc fajn holka).
Miku, už se těším, co v té krosně dotáhneš!
Flaubert
u mě je Bartonička zatím tak na 70%, do konce týdne potvrdím, zda vše klapne.
A zda se mi podaří domluvit hlídání dětí, abych mohl dorazit již v pátek. Jinak bych se ukázal až v sobotu.
Flaubert
Určitě pojedu sám (manželku jsem nenalákal a děti by mi nedovolili si vás pořádně užít :-) ).
Ve hře jsou 2 varianty.
Pokud by se mi podařilo zajistit hlídání dětí (u babičky s dědou, protože manželka je v práci), tak bych mohl vyrazit v pátek již dopoledne. V tom případě by nebyl problém, abych nabral opět Mika, Marketu a Vojtu.
Varianta 2 je příjezd na Bartoničku později, tedy buď výjezd z Pardubic někdy odpoledne nebo v podvečer. I při této variantě mohu někoho vzít. :-)
Každopádně, která varianta bude platit, budu vědět asi až v srpnu.
Takže zatím mi to vychází na jedenáct lidí, dobrá sestava. Mirku, jak dorazíš, není tak podstatné, hlavně že tam budeš§
Jinak, dobří lidé, teď jsem na jedenáct dní mimo veškeré aktivity, rybičky v Egyptě už zase čekají!
Nevím, jestli tam bude, ale po opičce se podívám...
Flaubert
velice se omlouvám, letošní ročník z organizačních důvodů vynechám. Dostal jsem narychlo nabídku, která se neodmítá - dvanáctidenní dovolená v Řecku s několika šamany a šamankami a termín odjezdu se mi kryje s Bartoničkou.
Tak tam koukej načerpat inspiraci! Myslím, že Mike bude litovat, že letos neuslyší tvoje "hlasité spaní".
Takže, abychom si to zrekapitulovali.
Bartonička 2015:
Jerry + paní Jerryová 2x
Mirek H. 1x
Markétka 1x
Mike 1x
Willi 3x
Lucka 2x
Jestli jsem na někoho zapomněl, eventuálně má někdo další choutky poznat interesantní a veselou spisovatelskou sešlost, kde se nejen griluje, jí a pije, ale i debatuje o všem možném, chválí se díla ostatních
Flaubert
No, nějak dorazíme, ať už "s" nebo "bez" rad hlasu "paní Zdeny". Jo, taky musíme před cestou vytáhnout mrně z příměstského tábora, tudíž přijedeme spíš k večeru. Přeci jenom prázdniny patří dětem a poníci těžce konkurují pisálkům - ale jinak se taky těší.
Možná bych ještě poprosil o nějaká organizační upřesnění, jako je: v kolik optimálně dorazit a naopak zase vyklidit ubytování, je-li třeba něco přivézt, poslat zálohu, atd.
Příště už to budu všechno určitě umět...
:O)
Koukala jsem na směny v práci a bohužel má hodně kolegyň dovolenou a budu mít denní.
Budu na vás ale na recepci moc myslet
Jíťo, škoda, že nepřijedeš. A fotky určitě budou. Jerry i Mike jsou náruživí fotografové.
Willi: O organizačních pokynech toho moc nevím, ale řeknu, co si pamatuju z minula. Myslím, že je v pohodě, když dojedeš nejdřív dopoledne. Mám ale za to, že loni jsme tam byli spíš odpoledne kolem jedné, druhé (nebo se pletu?). Všechny výdaje (za chatu i za společné jídlo) se potom platí na místě hlavnímu organizátorovi (loni to byl Mike a letos Jerry?). Jinak kluci vždycky vezmou auto a zajedou do supermarketu, co je ve Vysokém nad Jizerou, a tam pokoupí něco na společné grilování a obživu hladových spisovatelů.
A to je asi vše, co si pamatuju z organizačních věcí.
Organizátorem zůstává Mike, Jerry pouze obstarával rezervaci.
A z Bartoničky bychom měli v neděli odjet do dvou hodin odpoledne.
Toť vše.
Zatím prima prázdniny všem,
V.
V pátek nás na Bartoničce čekají odpoledne po druhé hodině a v neděli se odjíždí kolem poledne.
Konec opravy.
willi: Dojeď klidně večer, hlavně když dorazíš.
Z Řecka jsme se vrátili dnes nad ránem, podivné je to, že oba nastydlí...
Zkoušel jsem se připojit na fórum, ale tablet to odmítal. Takže jsem využil Markétku jako prostředníka.
Všechno by mělo být asi stejné, jako loni, letos bude chybět Jíťa a a Vojta, přibude Willi. Jinak, určitě zase Mike plánuje sobotní oběd v restauraci Na růžku podle ověřené teorie, že pokud se nějaká krčma takto jmenuje, prostě tam nemůžou vařit špatně.
Willi, zahoď navigaci a pořiď si poctivou papírovou mapu...
Mike, jsi živ? :-) Měli bychom se už dohodnout na detailech a na stravování.
Flaubert
Nicméně jsme narazili na jiný problém, zatím netřeba ventilovat o co jde, do pondělí by mělo být jasno, doufám, Mike, že?
Jinak, přátelé, stále jste ochotní přijet a popovídat, něco sepsat a nabrat inspiraci?
Flaubert