Miku!!!! Co to čtu? To by teda nešlo. Já jsem klidně pro, aby se to pošouplo, čas si udělám (pokud do toho nevleze něco akutního). Jen v červnu mám někdy státnice a pořád nevím kdy, takže bych brala květen.
Přátelé, tak se omlouvám ale z mé strany definitivně odpadá účast. Táta si zlomil haksnu, musím převzít jeho zakázky a do toho se postarat o psa. Pokud se ukážu tak to bude opravdu jen na malý moment, jen vás pozdravit a hned zase pofrčím. Taky se zase na nějakouz dobu odmlčím na fóru protože té práce je prostě moc i na tři, natož na jednoho.
Jakožto srazový začátečník se necítím příliš kompetentní do toho mluvit, ale jelikož bych také uvítal účast v plné sestavě, tak jsem pro zrušení aktuálního termínu. Možná se něco naskytne i před Bartoničkou - narychlo, jako kouzlo okamžiku. A když ne, podzim bývá také hezký.
Prázdniny jsou vlastně už za dva měsíce, utíká to jako blázen...
Mikovi držím palce, ať to zvládne a študákům přeju bezproblémové vplutí do předtermínů a zkouškového. Nějak tuším, že jim to asi brzy začne.
Je to škoda, ale sraz bez duchovního otce Mika prostě nejde. :-D Miku, fandím ti, však ty se s tím popereš. A Bartonička je za rohem (časově), takže to bez sebe snad i vydržíme..
Jinak tak aspoň můžu strávit další den z mnoha učením se na státnice.. :-D
Komentáře
A co takhle kdybych nadhodil týden před, tedy 16. května?
Flaubert
A 16. května by to mohlo zatím jít.
Co na to velitel a administrátor a vůdčí duch? Hodilo by se? A co ostatní?
Obvykle vždycky po srazu, ať už v Praze nebo na Bartoničce, se rozproudí debata tady na fóru, začnou se sem sypat povídky...
Flaubert
Flaubert
Bez tebe by to asi nebylo ono. Takže nyní jsou tři alternativy. Buď tedy ten původní termín s tím, že to bude bez Mika. S tím ale nesouhlasím...
Nebo termín srazu přesuneme na nějaký termín později, až by to bylo možné i s Mikem.
A nebo jarní sraz definitivně zrušit s tím, že by se konala v srpnu Bartonička a mohli bychom se ještě jednou sejít Pod zvonečkem někdy na podzim.
Co vy na to, dobří lidé a spoluspisovatelé?
Flaubert
Prázdniny jsou vlastně už za dva měsíce, utíká to jako blázen...
Mikovi držím palce, ať to zvládne a študákům přeju bezproblémové vplutí do předtermínů a zkouškového. Nějak tuším, že jim to asi brzy začne.
V.
Držím pěsti ať to všechno zvládneš, Miku
Jinak tak aspoň můžu strávit další den z mnoha učením se na státnice.. :-D
Flaubert